

EESTI SEENIORIDE RAJAMÄNGU MEISTRIVÕISTLUSED VÕISTLUSJUHEND

1. ÜLDINE

1.1 Formaat

Eesti seeniorite rajamängu meistrivõistluste meistrid selguvad rajamängu formaadis vastavalt R&A Rules Limited poolt kehtestatud golfireeglitele, EGL-i Hard Card-ile ja käitumisjuhendile, võistluskomitee poolt kinnitatud võistluse kohalikele reeglitele, võistluste üldtingimustele ja käesolevale juhendile.

Mängu võitja selgub, kui ühe mängija eduseis on suurem, kui jääb radu lõpuni mängida. Kui 18 raja läbimisel on seis viigis, jätkatakse mängimist 1. rajalt, kust starditi. Mäng kestab niikaua, kuni üks mängijatest saavutab rajavõidu.

Võistlus kuulub WAGR võistluskalendrisse.

1.2 Piirangud, klassid ja tiid

Võistlusest osavõtja peab olema Eesti Vabariigi kodanik. Võistlusest saavad osa võtta seenioritest mees- ja naisamatöörid, kelle vanus on võistluse esimese päeva seisuga vähemalt 50 aastat.

Võistlusest saavad osa võtta seenioritest mees- ja naismängijad, kes omavad WHS™ H.I.™ (händikäpi indeksit). Meestel peab H.I.™ olema 24 või parem ja naistel 28 või parem.

Võistlusel on 2 klassi:

- mehed
- naised

Minimaalne mängijate arv klassis on 8.

1.3 Osalejate arv

Kvalifikatsioonis saab osaleda maksimaalselt 40 meest ja 12 naist. Juhul, kui registreerub rohkem võistlejaid, langetab võistluskomitee otsuse võistlusele pääsevate mängijate kohta, arvestades WAGR edetabeli kohta ja eelistades madalamate händikäppidega mängijaid.

Asetused tabelis (meestel 32 ja naistel 8 kohta) selguvad kvalifikatsioonis saadud kohtade järgi. Kvalifikatsioonis mittestartimine, katkestamine või diskvalifitseerimine tabelis kohta ei taga.

Võistluskomiteel on õigus kõrgema händikäpiga mängijaid võistlema lubada, kui osalejate arv ei ületa klasside piir.



1.4 Viigiliste olukordade lahendamine

Kui mängijate 18 raja löögitulemused on võrdsed, siis nende paremusjärjestus selgitatakse löögimängu tulemuste järgi väljaku viimasel 9, 6, 3 ja 1 rajal. Juhul kui tulemused on endiselt viigilised, otsustatakse parem tulemus loosi teel.

2. AUHINNAD

2.1 Tiitel

Võistluse võitjad saavad Eesti seeniorite rajamängu meistrivõistluste meistri tiitli 2024. aastaks. Lisaks autasustatakse võistlusklasside esimest kolme kohta auhindadega

Võistluse ametlik veebileht asub: Eesti seeniorite rajamängu meistrivõistlused