Rahvuskoondis mängis Niitväljal kontrollmängu

Eesti Golfikoondise mehed, kes on alates maist treeningud pro Enrico Villo käe all mängisid täna kontrollmängu Niitvälja golfiklubis. Hommikul kell 8:28 anti esimene start ning järgmine start teisele ringile oli 5 tunni pärast.

kontrollmäng

Hommikul +6 kraadi ja vihmaga sooja teinud koondislased olid rõõmsas tujus ja kommentaarile ilma kohta vastasid, et ilm on igati OK. Lihtsalt riided peavad vastavad seljas olema. Koondist riietab Adidas. Stardis pidid mehed üksteise golfikärudel silma peal hoidma, et need avatud vihmavarjudega minema ei sõidaks avalöögi sooritamise ajal. Starti andis ja reegleid tutvustas Marko Palm.

Esimeselt ringilt tuli tagasi võrdsete tulemustega kogu esikolmik Marten Palm, Sander Aadusaar ja Martin Järve. Kontrollmängu lõpetas parima tulemusega Marten Palm. Marteni enda kommentaar võistluse kohta oli järgmine: “Enesetunne oli hea. Edu võtmeks võib oli kõikide avalöökide fairway‘le löömine ja ringi kohta sai umbes 31 putti tehtud. Enesekindlust andis juurde paar päeva tagasi Finnish Tour’il teise päeva hea tulemus.”

Aastaid Eesti koondisesse kuulunud Egeti Liiv on pikalt olnud hädas seljavaludega ning tänase külma ilmaga tuli taas seljavalude tõttu katkestada.

Eesti Golfi Liidu nimel täname kõiki mehi, kes tänase kohutava tuule, vihma ja külmaga näitasid meistriklassi. AITÄH!

Screen Shot 2014-05-29 at 6.39.41 PM