Tehtud! Tiger Woods võitis 14-aastase vaheaja järel Mastersi!

Golfiaasta esimese majori võitis ühelöögilise paremusega Tiger Woods, kellele see oli viiendaks Mastersi võiduks ning majorite võite on tal kogus nüüd 15. 43-aastane Woods võidutses major turniiril viimati aastal 2008 võites US Openi. Mastersil õnnestus tal aga viimati võita 2005. aastal.

Woods lõpetas Augustas toimunud Mastersi tulemusega -13, edestades ühe löögiga kaasmaalasi Dustin Johnsonit, Xander Schauffelet ja Brooks Koepkat. Kolme päeva järel domineerinud Francesco Molinari tegi viimasel üheksal rajal kaks suuremat eksimust ning lõpetas viienda koha jagamisega.

Woodsist rohkem majoreid on võitnud vaid Jack Nicklaus, kel kogus 18 tiitlit ning viimase neist, just Mastersi, võitis ta olles 46-aastat vana. PGA Touri võite on Woodsil nüüd 81 ja ta jääb selle tulemusega vaid ühe võidu kaugusele liidripositsioonil olevale Sam Sneadile, kes teenis oma võidud aastatel 1936-1965. Kolmandal kohal selles arvestuses on Jack Nicklaus 73 võiduga, kes keskenduski pigem majorite võitmisele ning mängis veidi harvem „tavalisi“ PGA Touri etappe.

Võiduga teenis Tiger Woods 2,07 miljonit USA dollarit.

Parima amatöörmängija tiitli võitis norrakas Viktor Hovland tulemusega -3. Amatöörid suudavad sel turniiril harva alla par-i tulemust saada. Viimase 40 aasta jooksul on juhtunud seda vaid kaks korda ning siis oli mõlemal korral tulemuseks -1. Hovlandist on vaid kaks mängijat amatöörina saavutanud Mastersil parema tulemuse: 1961 saavutas Charles Coe tulemuse -7, millega ta oli ka kogu tabelis teine ning Frank Stranahan sai 1947 kirja tulemuse -5, millega jagas samuti teist kohta kogu tabelis. Coed võib pidada muide läbi aeade üheks edukaimas amatöörgolfariks, kes võitis Mastersi low amateuri tiitli viiel korral, kuid ei asunud kunagi profiks. Tagasitulles Hovlandi juurde, esimese Norra golfimängijana Mastersil osalenud Hovland lõpetas 32. koha jagamisel. Ilmselt ei pea enam kellelegi meelde tuletama, et talle kuulub ka EGCC Sea Course rajarekord.