Sporditegevuse korraldamine alates 28. detsembrist

Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele on sporditegevuse korraldamine ajavahemikul 28. detsember 2020 – 17. jaanuar 2021 lubatud üksen kehtestatud piiranguid järgides. Kultuuriministeeriumi poolse juhendi leiate siit (uuendatud 30.12), kuid põhipunktid on järgmised: 
 
1. Harjumaal ning Ida-Virumaal on kehtestatud järgmised piirangud:
– siseruumides ei ole sportimine ja treenimine lubatud.
– välitingimustes on lubatud individuaalne (2+2) sportimine ja treenimine. Samuti on lubatud treenimine rühmas, mille suurus on kuni 10 inimest + juhendaja ning tagatud peab olema, et kokku ei puututa teiste rühmadega.
2. Mujal Eestis sisetingimustes sportimisele kehtivad piirangud ei muutu (sisetingimustes on tagatud kontaktivaba individuaaltegevus ja individuaaltreening, sealhulgas koos juhendajaga). Välitingimustes võib üle Eesti treenida individuaalselt (2+2) või kuni 10 inimesega rühmas + juhendaja.
 
Eesti Golfi Liidu koondiste liikmetele ning koondiste kandidaatidele ülaltoodud tingimused ei kohaldu ning treenimist võib „tavatingimustel“ jätkata. EGL-i koondiste liikmete kandidaatide nimekirja leiate siit
Eesti golfikoondisega seotud mängijad treenivad Arigato jõusaalis, Audentese Spordihallis, Golf X Stuudios ja Kawe padeli- ja golfikeskuses.